Scandal internaţional! Cornelia Catanga, nervoasă din cauza recitalului lui Kenny Gerrett: "Am vrut să îi dau un buchet de trandafiri, nu am pus o bombă!"

 
+4 click pentru
galerie

Cornelia Catanga a avut parte, ieri, de un moment absolut umilitor, după ultimele infomaţii apătuteîn presă. Solista a mers la concertul lui Kenny Garrett, unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din lume, și a urcat pe scenă pentru a-i oferi flori.

De fapt, solistă a mers să îl vadă pe fiul ei, Alex Pădureanu care a susținut un recital în deschidere. Entuziasmata de concert, cântăreața a vrut să-și exprime aprecierea însă, fără să realizeze, a întrerupt recitalul. Bulversat de prezența ei și, în lipsă forțelor de securitate, Kenny Garrett,  însuși, a fost nevoit să o conducă  pe Cornelia în afară scenei.

Gestul de apreciere al solistei s-a transformat într-o amintire neplăcută pentru aceasta.

În cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, au fost invitaţi Corenelia Catanga, Aurel Pădureanu, dar şi Vadim Tudor pentru a comenta acest subietc.

"Eu am împărţit petalele de trandafiri pentru că organizatorii îmi spus că peste câteva luini face o vârstă Gerret. I-am luat un buchet de trandafiri pentru că ştiam că este născut în aceeaşi zi cu băieţelul meu. Şi m vrut să fac un gest frumos. Kenny Gerrett ştia despre problema mea cu ochii, şi m-a luat frumos de braţ şi m-a dus la scări. Am vrut să îi dau un buchet de trandafiri, nu am pus o bombă," a spus Cornelia Catanga, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

"Cântăreţul Kenny G a luat-o de braţ frumos, nu cu forţa cum s-a spus. Nu s-a suit pe scenă o neavenită, s-a suit un nume în muzica lăutărească," a spus şi Aurel Pădureanu.

Completarea lui Vadim Tudor nu a întârziat să apară.

"S-a invocat şi numele meu. Să o lase în pace pe fata asta că o ştiu de la 15 ani. Dacă cineva a refuzat florile, chiar şi pe scenă, e un mitocan," a spus şi Corneliu Vadim Tudor.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest