Scandal monstru! Bianca Drăguşanu a furat ideile Soniei Trifan pentru colecţia sa ?!

 
+2 click pentru
galerie

Roşcata are din nou probleme! Aceasta este acuzată că a copiat mai multe modele vestimentare din cadrul colecţiei sale de la creatoarea Sonia Trifan

Încă de la primele modele de rochii, Bianca Dragusanu a fost atenţionată că acestea seamănă izbitor cu cele ale Soniei. Deşi cele două erau, în urmă cu trei ani, prietene la catarame, se pare că după ce roşcata şi-a deschis afacerea cu hăinuţe, lanţul de iubire s-a cam rupt.

Invitat la "Agentul VIP", Alin Gălăţescu a ţinut să precizeze faptul ce amândouă crează modele de rochii "toxice" şi că doar se joacă cu moda. "Este o zonă către fete care doresc să se pună prea mult în valoare. Fetele care poartă astfel de creaţii nu sunt un model pentru tinerele din ziua de azi. ".

"Nu este absolut nimic adevărat, articolul din Libertatea m-a şocat, nu m-a întrebat nimeni dacă sunt supărată. Nici nu se pune problema de aşa ceva, nu am dat niciun fel de declaraţie. Eu îmi văd de viaţa mea, am drumul meu aşa cum este el. Legat de ceea ce a zis Alin: are dreptate. Clientele mele sunt cele care merg în cluburi, clientul meu e stăpânul meu", a spus Sonia, contactată telefonic.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest