Scandalul continuă! Adriana Bahmuţeanu: "Prigoană este cercetat penal pentru lovirea minorilor!"

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă nu mai sunt demult soţ şi soţie, scandalul dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu nu se mai termină. Cei doi continuă să îşi arunce acuzaţii grave la adresa celuilalt şi nu ajung sub nicio formă la un consens.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu au vorbit din nou despre probleme dintre ei pentru emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

"Eu ţin în stânga un băiat, iar în dreapta alt băiat. Adriana ţine într-o mână ţigara într-una berea. (...) E o plângere penală depusă de Adriana, am calitatea de martor. Să aducă dovada că sunt urmărit penal de DNA, să facă dovada.

Există un control efectuat de către ANAF şi s-a dovedit că eu sunt cu taxele la zi, în cazul meu nu s-a încălcat nicio prevedere legală. Îi place să arunce cu mizerii fără acoperire. Dar dacă de acum încolo face dovada pentru fiecare cuvinţel. Ea are o grămadă de datorii pentru drepturile de autor," a spus Silviu Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu nu s-a lăsat mai prejos şi a răspuns acuzaţiilor soţului ei.

"Până la urmă e treaba mea pe ce îmi cheltui banii. Nu cred că m-aţi mai văzut vreodată beată moartă sau pe mama, în stare de ebrietate? Că ne mai luăm câte o bere, da ok, că mai fumăm, da ok, şi domnul Prigoană fumează. Şi până la urmă e treaba mea pe ce cheltui banii. Îi cheltui în primul rând pe educaţia copiilor. (...) În momentul ăsta, domnul Prigoană este cercetat penal pentru lovirea minorilor, copilul meu avea sânge la nas," a spus Adriana Bahmuţeanu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialele video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest