Scandalul continuă între Ica şi Dragoş! Ce spun cei doi despre legăturile amoroase ale lui Ion Dolănescu

 
+3 click pentru
galerie

Scandalul din familia Dolănescu s-a mutat între Ica şi fiul lui Ion, Dragoş. În ediţia de ieri a emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, Ica Dolănescu a criticat-o pe Margarita Valenciano, mama lui Dragoş, şi a spus despre ea că a reprezentat doar o simplă aventură pentru marele cântăreţ de muzică populară.

Dragoş şi Ica Dolănescu au intrat în legătură telefonică directă, din nou în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi s-au contrazis pe mai multe probleme de familie.

"Cred că s-a vorbit prea mult despre acest subiect. Eu nu îi povestesc mamei nu îi povestesc prea multe despre ceea ce se întâmplă în România, pentru că este o femeie nervoasă şi hotărâtă şi nu aş vrea să o supăr, pentru că este jignitor pentru orice femeie ce i s-a spus. Mai ales că, mama mea este o femeie care a muncit foarte mult şi s-a zbătut şi s-a ridicat de jos. Vreau să o ţin pe mama departe de scandaluri. Pentru mine, tanti Ica a fost mereu pentru mine şi pentru familia mea o femeie foarte dulce. Şi doamna Ica vrea să vorbească pentru că îi e frică nu fie dată afară din casa de la Perşinari, şi de asta iese să vorbească,"
a spus Dragoş Dolănescu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

"Casa de Perşinari, cine să ne dea afară Dragoş? Da, casa de la Perşinari am trecut-o pe numele lui Ionuţ prin act de vânzare cumpărare, a fost cu totul altă situaţie, acolo este uzufruct cu rentă viageră. Ionuţ nu are nevoie să fie apărat. Nu suntem ţigani Dragoş. (...) Ce să facă cu acele drepturi de autor, când el nu e România, copiii lui nu vorbesc limba română. Poate din punct de vedere material, poate să îi folosească. Dragoş ştie că a fost integrat în familia noastră, venea la noi la ţară cu mama lui. El este cel care s-a depărtat de noi, s-a rupt din neam. El nu mai are frate în România, el are rude numai în Costa Rica. Eu am confirm din ce spune Dragoş, el nu a confimat nimic din ce am spus eu,"
a spus Ica Dolănescu, la emisiunea "Agentul Vip".

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest