Secretele neștiute din viața Monicăi Gabor din America! Irinel Columbeanu a dat cărțile pe față despre ea și iubitul ei, Mr Pink

 

Irinel Columbeanu a petrecut cinci săptămâni în America, iar de curând s-a întors în țară. Omul de afaceri a venit la Antena Stars, unde a vorbit despre viața fostei sale soții și a iubitului acesteia, Mrs Pink.

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum a fost sejurul pe tărâmul american.

”M-a condus unde urma să stau, la un hotel aproape de unde avea să stea Irina cu Monica. Locuiește într-o casă într-un cartier bine cotat, destul de aproape de mare. Am fost neplăcut surprins de scrisoarea scrisă de către o presupusă prietenă de-a ei. Nimic din ce scrie acolo nu e adevărat. Monica are o viață normală lângă un om normal. Nu are nici un presupus comportament necivilizat față de Monica și mi-am dat seama că este mulțumită de relația pe care o are cu el. Locuiesc împreună și au o relație, Irina a stat cu ei. Este omul care se află lângă Monica de o bună perioadă de timp. Irina s-a adaptat situației într-un mod foarte realist, își dă seama de ce se întâmplă și cred că, deși pentru un copil asemenea întâmplări nu constituie o plăcere, s-ar putea să constituie un avantaj mai târziu, că are două lumi în care să își făurească viitorul”, a spus omul de afaceri la ”Stars Hunter”, cea mai nouă emisiune a toamnei.

Aceasta  a spus și cum s-a înțeles cu ”Mr Pink” și a spus cum îl cheamă, de fapt, pe chinezul care se iubește cu Monica de câțiva ani.

”Așa am văzut că îi spune toată lumea, Pink, fără Mister. Este și un produs, o marcă comercială. Am gustat și eu din acest produs și chiar e bun și mi-am dat seama că este un om de afaceri bun. E un om foarte OK și, una peste alta, pot să spun că am învățat multe din această excursie, că trecutul trebuie dat la o parte, resentimentele nu ajută cu nimic”, a mai spus Irinel Columbeanu.

El a mărturisit și ce a făcut împreună cu Irina în cele cinci săptămâni petrecute în America.

”Trebuia să stăm două săptămâni, dar am stat cinci săptămâni. Toți patru am hotărât și am simțit asta. Îi doresc mult succes lui Pink. Irina a fost și într-o tabără, unde s-a distrat. Am fost mult pe plajă”, a mai spus Irinel Columbeanu.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest