Silviu Prigoană, decizie în privinţa Adrianei Bahmuţeanu: "O voi da în judecată pentru înşelăciune"

 

Silviu Prigoană a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP" de marţi seară şi a făcut mărturisiri legate de copiii săi cu Adriana Bahmuţeanu, iar mai apoi a dezvăluit decizia pe care a luat-o legată de fosta lui soţie.

"Eu am crezut că e o mamă responsabilă. Nu i-a vrut pe niciunul dintre cei doi. Pe unul l-a omorât cu băţul. Durerea e foarte mare atunci când eu sunt într-o relaţie de un an de zile cu o blondă superbă, care are o familie superbă. Fata ei mi-a spus că-s tatăl lor vitreg. Fiecare e pe drumul lui, noi ne-am despărţim acum cinci ani de zile. Până atunci am fost o slugă. Dacă mai mârâie vreodată şi îşi mai permite să iasă în presă cu minciuni, am să deschid un proces împotriva ei pentru înşelăciune. Au un vocabular obscen. Mi-a căzut faţa. Eu am foarte mult de lucru cu ei, ca să-i readuc la forma iniţială, să mănânce cu furculiţă şi cuţit. S-au sălbăticit, crede-mă", a mărturisit SIlviu Prigoană.

Adriana Bahmuţeanu a fost căsătorită cu omul de afaceri Silviu Prigoană, iar mariajul lor a fost presărat de o mulţime de certuri şi câteva divorţuri la activ. În urma mariajului cu Silviu Prigoană, prezentatoarea emisiunii "Necenzurat", difuzată la Antena Stars a devenit mămică de două ori. Vedeta are doi băieţi, pe Eduard şi Maximus.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest