Silviu Prigoană, declaraţie şocantă la adresa fostei soţii: "Adriana Bahmuţeanu îşi dorea să mor, să fac infarct!"

 
+4 click pentru
galerie

Adriana Bahmuteanu și-a îmbrățișat din nou copiii, după ce aceştia s-au întors din vacanţa pe care au petrecut-o alături de tatăl lor, Silviu Prigoană. Cei doi minori au ajuns, astăzi, la mamă lor. Silviu Prigoană, însă, nu renunță la bătălia acerbă pentru custodia exclusivă.

Silviu Prigoană a intrat în legătură telefonică directă la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars, şi dezvăluit toate detaliile despre prima zi petrecută fără cei mici, dar și despre revederea minorilor cu prezentatoarea. De asemenea, acesta a lansat noi acuzaţii la adresa Adrianei Bahmuţeanu.

"Nu sunt nişte clipe grele, au stat destul cu mine, să mai stea şi cu mămica lor. Ea îşi dorea să mor, să fac infarct. S-a dus la vrăjitoare, s-a rugat. Copiii nu au vrut să plece de la mine, au fost şi câteva lacrimi. Copiii i-am predat în bună stare, în bună regulă, nu sunt loviţi," a spus Silviu Prigoană, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Silviu Prigoană a mai spus şi faptul că a depus plângere penală împotriva medicului care a prescris un tratament nepotrivit pentru copiii lui.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialele video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest