Simona Gherghe, botez cu peripeţii! Ce s-a întâmplat la creştinarea micuţului Vlad Ioan: „A fost complicat”/ VIDEO

 

Simona Gherghe şi-a botezat băieţelul, pe Vlad Ioan, iar bucuria şi împlinirea pe care le-a simţit au fost fără măsură. Cu toate acestea, evenimentul nu a fost lipsit de peripeţii, iar în cadrul unei intervenţii telefonice pentru „Agenţia VIP”, frumoasa prezentatoare a vorbit cu lux de amănunte despre tot ce s-a întâmplat la creştinarea micuţului său.

Pentru că multă lume s-a întrebat de ce botezul micuţului Vlad Ioan a avut loc abia după ce a împlinit opt luni, Simona Gherghe a făcut lumină şi a mărturisit că deşi în planurile sale şi ale partenerului de viaţă era să îl creştineze în vară, atunci când avea patru luni, evenimentul nu a putut fi organizat în timpul planificat.

„Iniţial, am vrut să îl creştinăm în vară, atunci când avea patru luni, dar apoi ne-am gândit la concedii. Apoi a fost la Răzvan o perioadă foarte ocupată” a spus Simona Gherghe.

Micuţul Vlad Ioan i-a dat mari emoţii mamei

Deschisă şi apropiată de oamenii care o iubesc, Simona Gherghe a dezvăluit că deşi botezul a fost un eveniment extrem de frumos, nu a fost lipsit de câteva momente de peripeţie. Mai precis, micuţul Vlad Ioan a plâns încontinuu, în timpul slujbei de creştinare, exact aşa cum se gândea prezentatoarea TV că va face, dat fiind că din cauza vârstei înaintate, altfel conştientizează ce se întâmplă în jur.

„A fost foarte frumos şi foarte emoţionant. Pe Ana am botezat-o la 4 luni, iar pe el, la 8. Copilul este conştient de tot ce i se întâmplă. Prin urmare a plâns toată slujba. A fost complicat pentru că eu intindeam mânuţele să îl iau, iar eu nu aveam voie. (...) După ce am scăpat de stresul de la Biserică, fiind şi cel mai important al botezului. A dormit şi el şi s-a odihnit, iar apoi l-am prezentat şi oaspeţilor noştri. Nu l-a deranjat muzica. Dar nu m-a scutit de trezirea la 7 dimineaţa. S-a terminat totul pe la 3 jumate – 4.” a spus Simona Gherghe


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest