Simona Sensual, soluţia ca să se protejeze de coronavirus! Se izolează la o sută de grade/ VIDEO

 

Simona Suhoi, ex Sensual, a făcut o mărturisire şocantă! Bomba sexy crede că a găsit soluţia ca să scape de virusuri, iar contactată de reporterii Antena Stars, bruneta a povestit despre ce este vorba!

Simona Sensual are remediul contra oricărei răceli, gripe sau infecţii! Bruneta se izolează la o sută de grade aproape o oră, de câte ori simte că este în pericol! Şi dacă nu v-aţi prins despre ce este vorba: merge la saună!

Atât medicii din spaţiul românesc, cât şi de peste hotare, au dezvăluit că noul coronavirus nu are nicio putere la temperaturi de peste 20 de grade! Astfel că Simona Sensual a venit cu soluţia pentru toţi cei care nu îsi permit să meargă in vacanţe exotice, în locuri cu temperaturi tropicale.

Bruneta a mărturisit că ori de câte ori se confruntă cu o răceală, nu stă deloc pe gânduri, îşi ia prosopul şi stă o oră în saună, de unde iese fresh: „Eu am răceli des, mai ales când se termină iarna şi vine primăvara. E perioada în care eu răcesc. E o metodă prin care eu îmi revin, sauna, masajele. Şi de fiecare dată când sunt răcită, fac saună mai des decât de obicei. Şi probabil că datorită faptului că şi acest virus se tratează la temperaturi de peste 30 de grade, sauna ar fi o metodă de combatere.” a spus Simona Suhoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest