Simona Traşcă, probleme grave din cauza operaţiilor estetice, dar tot nu renunţă la implanturile cu gaz! VIDEO

 

Simona Traşcă este una dintre bombele sexy ale showbiz-ului românesc. O vedetană a operaţiilor estetice, vedeta a povestit cu lux de amănunte problemele cu care s-a confruntat, din dorinţa de a arăta din ce în ce mai bine, în cadrul emisiunii „Agenţia Vip”.

Face ce face şi atrage atenţia asupra sa! Simona Traşcă a luat o decizie, de curând, care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată! Blondina a măturisit că vrea să îşi pună o pereche nouă de silicoae, de ultimă generaţie: mai precis, pe bază de gaz!

Chiar dacă s-a confruntat cu mari probleme după implanturile cu silcon, Simona Traşcă nu vrea să renunţe la ideea unei noi intervenţii. Mai mult de atât, nici doctorul care i-a fost alături la toate intervenţiile estetice i-a interzis să îsi mai facă vreo schimbare, dar nu vrea să asculte! Pentru că ştim că atunci când Simonei i se pune pata pe ceva, face orice ar fi!

„Din păcate, am avut probleme la primele operaţii şi am fost nevoită. Nu mi s-a capsulat bine siliconul, altă dată am avut un implant anatomic şi mi s-a întors. Am avut nişte probleme cu implanturile şi din cauza asta mă tot operam. Domnul doctor m-a trimis acasă, m-am întors, m-a trimis acasă încă o dată şi m-am întors. Implanturile astea se aşază altfel. Domnul doctor mi-a propus să nu mă opereze, mi-a spus că nu este cazul. A încercat să mă convingă, dar până la urmă pacientul alege.” a spus Simona Traşcă, în cadrul emisiunii „Agenţia Vip”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest