ŞOCANT! Alina Borcea, cu OCHII VINEŢI şi mâinile julite! Secretul ei a ieşit la iveală!

 
+5 click pentru
galerie

Ieri, imediat ce a aflat sentinţa magistraţilor în ceea ce priveşte arestarea soţului ei, Alina Borcea a plecat val vârtej spre Constanţa. Paparazzi au urmărit-o pas cu pas şi au fotografiat ceva incredibil!

Înainte de a intra pe Autostrada Soarelui, a oprit la o benzinărie să facă plinul. În toată această cursă infernală, copilot i-a fost Ionel Vidican, tatăl ei, venit tocmai de la Timişoara să-i fie alături. El a fost cel care a coborât la pompă, a alimentat şi a achitat. 

Cât a durat staţionarea la benzinărie, faţă în faţă cu paparazzii spynews.ro, Alina a avut un comportament absolut inexplicabil! Inexplicabil până într-un punct...

În secunda în care a observat aparatele foto, doamna Borcea şi-a acoperit capul cu o bluză roşie, pe care a avut grijă că o tragă peste ochi.

Nu a reuşit să îşi acopere chipul şi a lăsat la iveală o vânătaie de toată frumuseţea. În momentul în care suspecta lovitură a ieşit la iveală, brusc, au devenit dubioase şi semnele de la nivelul mâinilor – genul de julituri dobândite la impact.

Mai multe detalii pe spynews.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest