Starea buzoianulul care a rămas fără penis s-a agravat: "Simt înţepături foarte acute!"

 
+4 click pentru
galerie

Costică Maroleanu nu mai duce o viaţă normal, de când medicii de la Spitalul Judeţean Buzău i-au distrus sănătatea, în urma unei intervenţii greşite. Bărbatul a rămas fără bărbăţie, iar acum starea lui s-a agravat.

Organul sexual al bărbatului a cangrenat, în urma unor intervenţii medicale greșite. Pentru că risca o septicemie generalizată, bărbatul a cerut să fie transferat de urgenţă la Spitalul Militar Central din Bucureşti, acolo unde specialiştii i-au salvat viaţa, însă cu un preț extrem de scump: organul genital i-a fost amputat.

Costică Maroleanu a intrat în legătură telefonică directă, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars şi a povestit cum se mai simte.

"Din păcate încă am dureri în zona unde a fost amputarea la prima operaţie, deci nu, la a doua pe unde urinez, unde mi s-a făcut o retroscomie. Iau în continuare medicamente. A mai trecut durerea, dar simt înţepături foarte acute. Nu ştiu cum să explic medicali. Nu am fost chemat, nu am fost contactat de medicii de la spitalul din Buzău. Tot ce ştiu, ştiu din presă. Eu m-am gândit că poate au fost bine intenţionaţi, dar au fost neglijenţe. Mi se întâmplat asemenea nenorocire, dar e uşor de arătat cu degetul în Postul Paştelui. (...) Să dea Dumnezeu să îi ierte pe toţi cei care au greşit în situaţia asta," a declarat Costică Maroleanu, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

În cadrul emisiuni a intrat prin telefon şi avocata lui Costică şi a dat detalii despre anchetă.

"Se vor derula investigaţii în procesul penal care deja a fost iniţiat, există deja o plângere penală formulată şi înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău încă din 3 martie la adresa medicului care a tratat cu neglijenţă infecţia apărută. A fost internat la secţia de Terapie Intensivă, unde i s-a montat o sondă, cu încălcarea protocolul medical de către un asistente. Acest protocol se poate realiza doar de către medic. Sondarea nu a reuşit din prima şi s-a realizat cu aceeaşi sondă, care nu mai era sterilă. Dacă medicul intervenea la timp, încă de când pacientul a acuzat dureri, nu se ajungea la aceste chestiuni," a declarat avocata Cristina Moiseanu.

Aflaţi mai multe deatlii din materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest