Talismanele numerologice pot face minuni? Un numerolog a desluşit tot viitorul vedetelor, din cifre! Bianca Drăguşanu, posibilă suspectă de psoriazis

 

Un numerolog specialist a fost invitat joi seară în emisiunea "Agentul VIP". Acesta a mărturisit viitorul unor vedete din showbizul românesc, iar cel al Biancăi Drăguşanu nu pare să aibă semne bune.

Doar data de naştere a Biancăi Drăguşanu spune o sumedenie de lucruri despre ea! Atât despre cum este ea ca persoană, cât şi despre viitorul ei. Se pare că numerele din data ei de naştere nu îi poartă noroc întotdeauna şi că este posibil ca vedeta să se îmbolnăvească fără să-şi dea seama.

"Ea are 2 de 1. Asta înseamnă că e un om nehotărât. Se poate schimba la un minut. E tot timpul simandicos. Nu are nicio cifră 2, care semnifică bioenergia, ea întotdeauna se deoache repede. Dacă cineva o bârfeşte, tot timpul va fi afectată. Are un destin 3 şi devine imediat negativist la critici. Cade în depresie foarte repede. Trebuie întotdeauna să folosească în jurul ei lucruri vechi care o încarcă cu energie. Are 4 de 3. Înseamnă cât de repede luăm decizii şi ce memorie are. Ia decizii la minut, nu se gândeşte prea mult, având o memorie divină. Ştie ce are de făcut. Nu are niciun 4, înseamnă puterea celulei de a ţine piept sănătăţii şi bolilor, şi fiind un 0 pe cifra 4, mama ei s-a gândit la început dacă s-o nască, sau dacă nu. Ea va face boli pe care nu le simte: psoriazis, paradontoză... fel şi fel! E bine să meargă la mai mulţi medici, nu la unul singur. Nu are cifra 5, care semnifică intuiţie. Tot timpul scotoceşte să vadă dacă a făcut corect un lucru. Nu are o părere bună despre ea. Cifra 6 înseamnă practicismul. Poate să schimbe lucrurile, nu e problemă. Nu ştie să facă decât o singură meserie, nu are niciun 7 care înseamnă partea spirituală. Asta înseamnă că trebuie să dea foarte mult de pomană în viaţa asta. Cifra 8, are 2. Asta o salvează în căsnicie pentru că cifra 8 e responsabilă pentru ce face chiar dacă a greşit şi este foarte protectoare. Ea sufocă omul mai mult. Tot timpul aşteaptă ca lumea să-i dea atenţie. Are 2 de 9, care înseamnă a alege", a explicat numerologul invitat în platou.

După ce a terminat de citit în numere destinul Biancăi Drăguşanu, următoarea vedetă "luată la puricat" a fost Mădălina, sau Beyonce de România. Aceasta a făcut analiza numerelor în funcţie de data naşterii şi a aflat mai multe despre ea.

"Destinul ei e destul de bun. Are cifra de maestru 33. E mama cosmică. Simte nevoia să protejeze pe toată lumea, se bagă în vorbă fără să fie întrebată. E singura greşeală pe care o face. E un om care, pe vibraţie interioară, e un om cu faimă şi putere", a mărturisit numerologul.

Emisiunea "Agentul VIP" se difuzează de luni până vineri pe Antena Stars începând cu orele 22:00.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest