Tatăl Gabrielei Cristea a izbucnit în lacrimi la TV! "Am suferit cel de-al patrulea infarct"

 
+2 click pentru
galerie

Reporterii Antenei Stars au mers în direct acasă la Eugen Cristea, tatăl prezentatoarei TV, Gabriela Cristea. Acesta a mărturisit că a trecut prin al patrulea infarct şi că cea mai mare durere a sa este că din cauza problemelor de sănătate, nu poate vizita mormântul soţiei sale.

"Am fost la spital. Acolo nu mi s-a acordat asistenţă. După ce mi s-a făcut o reţetă, eu eram întins pe targă, am fost scos de la camera de gardă. A trebuit să cobor să merg să caut o maşină, era în jur de 3 şi ceva dimineaţă. Nu erau taxiuri, salvările nu se ocupau de noi... A venit o salvare, a fost sunată la ora 18.00 şi a venit la 2 dimineaţa. M-au dus la spital, unde nu mi s-a făcut mare lucru. Mi-au dat reţeta şi mi-au zis 'pe aici ţi-e drumul'. Am fost tratat ca ultimul gunoi. N-am jignit pe nimeni, în schimb eu am fost umilit. A doua oară când am ajuns la spital, mi-a făcut un calmant, apoi am fost scos afară cu targa şi lăsat afară. Am luat-o uşor-uşor şi la ieşire m-a văzut paznicul care mi-a luat geamantanul şi m-a aşezat pe un scaun. Mi-a căutat un taxi şi m-a întrebat şi dacă am bani. Am dureri foarte mari din coapsă. Se lasă în jos, pe picior şi după tot aşa, până la laba piciorului. Nu pot să merg. Nu pot să pun piciorul în pământ. Aţi văzut. Eu merg cu un cadru. Nu pot să merg să fac RMN-ul", a mărturisit Eugeniu Cristea.

După ce fiinţa pe care a iubit-o mai tare a dispărut din această lume, Eugen Cristea a început să sufere şi mai mult. Deşi a găsit o doamnă care-l ajută şi care-l îngrijeşte, el nu se poate opri din a se gândi la soţia lui, mama Gabrielei. Din cauza problemelor de sănătate, bărbatul n-a mai ajuns la mormântul soţiei de o lună. De asemenea, Eugen Cristea a mărturisit şi faptul că vedeta nu trece niciodată pe la mormântul mamei sale.

"N-am vorbit cu Gabriela. Pentru cine nu ştie, eu am făcut al patrulea infarct. N-a interesat-o. La ultimul infarct mi-a spus că s-a interesat şi n-a fost adevărat. Unde s-o fi interesat nu ştiu, că a fost o cacialma. Eu nu doresc nimănui să facă aşa ceva. Numai eu ştiu prin ce a trecut. Cred că dacă aş suna-o nu mi-ar răspunde, iar persoanele care încearcă să-mi pună nu ştiu ce mizerii în spate, întâi să se informeze. La al patrulea infarct m-a sunat o domnişoară şi m-a întrebat dacă aş fi de acord să-mi dea Gabriela banii de operaţie. I-am spus că refuz să mai trăiesc. Mama ei din cauza ei a murit, să ştiţi. I-a făcut prea mult rău. Individa care se dă mama ei a participat la nenorocirea asta. Gabriela a fost o răsfăţată, a fost preferata mea. Am fost acum o lună de zile la mormântul soţiei mele. Nu pot să merg la ea şi e cel mai dureros. După ce a murit soţia mea am cunoscut o doamnă din Buftea. Ea mă întoarce de pe o parte pe alta, ea are grijă de mine. Ea merge cu mine la cimitir, aşa mă sprijin. E o femeie pe care chiar merită să o respect. Gabriela n-a fost la mormântul mamei ei şi n-o să meargă niciodată. Băiatul merge frecvent, dar... mă rog, e mai dureros că nu pot eu să mă duc. Eu îmi doresc să mă duc şi zilnic dacă s-ar putea. Nu ştiţi ce am pierdut", a explicat tatăl prezentatoarei TV.

Eugeniu Cristea are o relație de-a dreptul tensionată cu fiica sa și, chiar în momentul în care a fost aproape de moarte, el suferind un infarct, iar vedeta tv nici nu a vrut să audă de el. Eugeniu Cristea a rămas văduv în urmă cu mai multți ani și, de atunci, se luptă cu singurătatea chinuitoare. Gabriela Cristea a plecat de acasă la vârsta majoratului, moment în care a rupt orice legătură cu părinţii mei. Nici măcar la înmormântarea mamei sale prezentatoarea nu a fost prezentă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest