Tatăl lui Silviu Prigoană, dezamăgit de scandalurile televizate dintre fiul său şi Adriana Bahmuţeanu: "Mi se pare jenant!"

 
+3 click pentru
galerie

Chiar dacă de o perioadă bună de timp, Adriana Bahmuţeanu şi SIlviu Prigoană nu mai formează un cuplu de căsătoriţi, scandalurile dintre nu se mai opresc. Aproape zilnic îşi aruncă unul altuia acuzaţii grave şi nu reuşesc să ajungă la un consens în privinţa copiilor.

Silviu Prigoană a vorbit despre faptul că prezentatoarea ar avea probleme cu alcoolul.

"Părinţii ei mi-au cerut mie bani şi eu le-am dat. Şi atenţie în perioada respectivă noi eram divorţaţi. Adriana consumă alcool în permanenţă. Eu în vacanţă cu copii nu am consumat niciun şpriţ, niciun pahar, spre surprinderea ei.

A trecut o perioadă de 20 de zile în care eu nu am băut niciun şpriţ. Eu nu am băut nimic, dar în ultima periodă, doanma Prigoană vomita al dracului de tare prin casă, de a trebuit eu să o ţin de frunte să nu îmi spargă cu capul vasul de toaletă, aşa că să tacă din gură pentru că eu am asistat la nişte scene. Eu mă culcam la 11-12 noaptea, ea stătea până la 5 dimineaţa cu sticlele de bere, de sampanie, ea bea 10-12 beri pe seară. Silviu Prigoană nu a fost filmat niciodată dansând pe mese," a spus Silviu Prigoană, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Tatăl omului de afaceri a intrat şi el în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii şi şi-a arătat dezamăgirea faţă de scandalurile dintre fiul său şi Adriana Bahmuţeanu.

"Nu vreau să o vorbesc de rău pe doamna Adriana, dar cred că este o lipsă de înţelepciune din partea ei. Când se ceartă la televizor mi se pare jenant," a spus tatăl lui Silviu Prigoană.

Aflaţi toate detaliile în materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest