Ultimele informaţii despre sănătatea Ancăi Pandrea! Ce spune actriţa de pe patul de spital

 
+2 click pentru
galerie

Anca Pandrea a ajuns pe patul de spital, în urmă cu o săptămână, după şi-a neglijat sănătatea. Actriţa se confruntă cu mai multe probleme. Medicii o supraveghează constant şi i-au făcut mai multe investigaţii pentru că starea ei s-a înrăutăţit.

De când regretatul actor Iurie Darie, nu mai este printre noi, Anca Pandrea trăieşte într-o continuă suferinţă şi a început să se simtă din ce în ce mai rău. Actriţa a intrat în legătură telefonică directă, în cadrul emisiunii "Agentul Vip", de la Antena Stars şi mărturisit că a mers la spital la insistenţele unor prietene. Când au văzut-o, medicii au vrut să o interneze pe loc, dar actriţa a refuzat.

"Nu ştiu dacă este pentru senzaţional sau pur şi simplu sunt nişte invenţii. Nu sunt dependentă de aparate, eu am venit marţi dimineaţă la spital, cu două prietene de-ale mele, pentru că nu mă simţeam bine deloc, deloc. Au vrut să mă interneze, dar eu nu am vrut. Iar vinerea trecută, până la urmă m-am internat în spital şi de atunci sunt aici. Mâine îmi fac şi tomografia la plămâni. Mi-am făcut şi tomografie la cap, mi-am făcut mai multe analize, fac aerosol, ca să pot să îmi dea drumul, să pot să respir, să nu mai obosesc atât. Am febră," a declarat Anca Pandrea, la emisiunea "Agentul Vip", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Antena 1

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest