Șut, gol și bebe? Cristi Borcea, acuzat că nu își recunoaște copilul

 

A fost chemat în instanţă pentru a-şi recunoaşte copilul! După ce că are inima cât un purice din cauza Dosarului Transferurilor, Cristi Borcea mai are de dat explicaţii şi pentru o posibilă aventură de acum şapte ani. Ziarul Libertatea a aruncat bomba: o fostă iubită a fostului şef dinamovist îi cere socoteală acestuia în faţa legii. Cristi Borcea spune, însă, că totul este o minciună.


Nu mai este niciun secret, deşi a vrut el să fie discret!


Cristi Borcea nu ar avea 4 copii! Se pare că între timp ar mai fi apărut un urmaş, din partea unei femei cu care s-ar fi iubit cu ceva timp în urmă. Cel de-al cincilea copil este o fetiţă de 7 ani, care tocmai a păşit pragul şcolii. Doar că presupusul ei tătic nu a recunoscut-o încă!


Dovada că Borcea este pârât într-un nou dosar este postată pe portalul instanţelor din România. Reporterii au dezvăluit că reclamanta este o avocată din Capitală, care a intentat proces chiar la finalul săptămânii trecute. Culmea, femeia a fost asociată într-o afacere cu fostul finanţator de la Dinamo.

Se pare că mămica singură nu este la prima tentativă de acest fel. Femeia a mai încercat să îl convingă pe Borcea să îşi recunoască fiica şi în 2007.

"Sunt minciuni. Nu a mai existat în viaţa mea nici o altă femeie în afară de Alina. Am şi declarat deschis când am anunţat divorţul, că sunt cu Alina de 8 ani şi ne vom căsători. Ce se spune despre alte femei sunt minciuni. Au mai fost şi alte minciuni, mă aştept să apară şi altele. Nu ne vor afecta însă relaţia şi viitorul. Nimeni nu ne poate opri să fim fericiţi." a declarat Cristi.


Borcea ar putea fi supus, conform prevederilor legale, testului ADN.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest