Valentina Pelinel, ultimele detalii despre sarcină, înainte de naştere!

 
+2 click pentru
galerie

Valentina Pelinel mai are doar câteva zile până ce va da naştere primului copil şi îl va strânge la piept.

Aflată în ultimele pregătiri înainte de naştere, Valentina Pelinel a intrat în direct în emisiunea "Agentul VIP" şi a mărturisit ultimele detalii despre sarcină. În mod normal, termenul de naştere este peste câteva zile, pe 30 Mai, dar viitoarea mămică vrea să-l lase pe bebeluş să decidă.

"E foarte activ, d-asta nu dormim. Naştem natural, el decide când vine. Când a născut Anca Serea am mers la spital, am făcut investigaţii pe acolo. Totul e în regulă, îl aşteptăm să vină, când vrea el. Dacă e ziua, e mai simplu. Dacă e noaptea, toate prietenele mele au telefoanele date tare şi sunt în aşteptare. Cei mai apropiaţi prieteni îmi sunt vecini, deci suntem pe poziţii. Nu mă simt deloc abandonată, am citit şi eu că va fi alături de mine doar doamna profesoară de fitness. O să fie mai multe persoane. Nici nu mă mai sună nimeni fără să mă întrebe primul lucru: naşti?! Am grijă de orhidee, am flori de bumbac, am crăciuniţe, mi-am creat aşa, un univers zen. E normal să te gândeşti la copilărie, mai ales când aduci un copil pe lume. O să aibă şi un nume de sfânt şi un nume scurt şi la subiect. M-am gândit la un nume de sfânt care are legătură cu familia mea şi am luat în calcul chestia asta. Au fost momente când am pus la suflet, dar e normal. Bebeluşul mi-a dat o doză infinită de putere, dar m-am rugat mult şi a fost o chestie de autocontrol, de a nu răspunde provocărilor. Am încercat să mă controlez, să nu răspund înapoi, că atunci aş fi greşit şi aş fi fost altfel decât sunt eu în felul meu. Va petrece primele luni cu mine în cameră", a mărturisit Valentina Pelinel în emisiune.

Prima sarcină şi căsnicia cu Cristian Boureanu
Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, iar în ultima vreme s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristi Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion. La începutul anului, a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată. Mai mult decât atât, presa mondenă susţine că acesta ar fi tatăl copilului.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest