Veronica A. Cara aruncă bomba! Care este adevărul despre Drăguşanu?

 
+2 click pentru
galerie

Războiul dintre cele două pare să nu se încheie aici! Bianca o acuză pe Veronica de faptul că i-a dat bani pe care nu i-a mai recuperat, în timp ce Veronica neagă aceste acuzaţii. Pe fir a intrat chiar şi mama roşcatei care îi ia apărarea fiicei sale

"Eu nu vreau un scandal cu Bianca. Ea nu are limite, scrupule şi nici control! Când am cunoscut-o eu era angajată a trustului Antena Group, mi-a zis o poveste conform căreia ea ar avea nişte probleme. Am fost psihologul ei, cum zice ea, nu prietena ei. Ea nu mi-a dat niciun ban. Nu îi pasă că mi-a luat ani să îmi clădesc o imagine, nopţi nedormite pentru examene. E dreptul meu ca om să clarific situaţia. Mă doare când mă face impostoare! Nu am putut să am o relaţie altfel decât cea de prietenie pentru că eu i-am fost alături ore întregi pe zi. Prea mult timp am reprimat faptul că eu sunt dezamăgită. Mă şantaja emoţional", a spus în această seară Veronica.

Madi Drăguşanu a vorbit şi ea despre ceea ce s-a întâmplat intre cele două. "O cunosc foarte bine pe Veronica şi mă lasă cu gura căscată, de felul cum vorbeşte ca un psiholog. Este jenant, dar fiica mea a avut totală încredere în Veronica, pe care a şi plătit-o. În faţa mea, Bianca ţi-a dat sume frumoase de bani", a spus aceasta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest