Veronica A. Cara: " Cele 30 de zile sunt destule pentru Bianca. Îl va face pe Victor să se răzgândească în privinţa divorţului"

 

Au depus împreună actele de divorţ, însă nici aşa despărţirea dintre Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu este sigură 100%.

Asta crede şi Veronica A. Cara. Invitată la "Agentul VIP", fosta prietenă la cataramă a Biancăi spune că cel mai probabil roşcata va reuşi să-l convingă pe Victor să se răzgândească în privinţa divorţului.

"Nu sunt o trădătoare, după atâta timp de hărţuire nu ies să spun anumite lucruri. După prima întâlnire a Biancăi cu Adrian Cristea, ea a început un scandal cu mine. Adi e atât de sincer, uită-te în ochii lui. Cum se face că după ce Bianca l-a făcut nenorocit pe Adi, apoi aflăm că ei vorbeau zilnic? De a doua zi de când m-a cunoscut a dat numărul meu la toate ziarele, este exclus să dai numărul psihologului tău. Eu trebuia să dau toate comunicatele, ajunsesem să mă cert cu Dan Capatos pentru ea. Consider că îl va face pe Victor să se răzgândească în privinţa divorţului. Nu forţa mâna cuiva când mai ai la dispoziţie 30 de zile", a declarat invitata lui Cristi Brancu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest