Cine au fost cei care au avut grijă de Gabriela Cristea, atunci când părinții ei au renegat-o: „M-au adoptat pe mine”/ VIDEO

 

Este cunoscut faptul că Gabriela Cristea și părinții acesteia nu au avut deloc o relație frumoasă, așa cum ar fi trebuit să existe într-o familie. Între vedetă și oamenii care i-au dat viață s-au rupt relațiile definitiv de mai bine de 20 de ani, perioadă în care fosta prezentatoare TV a fost crescută de două persoane cu care nu a avut nicio legătură de sânge.

În cadrul reality show-ului „Fetele lui Tavi”, Gabriela Cristea a făcut o serie de dezvăluiri despre oamenii care au avut grijă de ea, atunci când părinții au renegat-o. Vedeta și oamenii care i-au dat viață au avut o relație defectuoasă, astfel că atunci când mama ei a murit, acesta a refuzat să meargă la înmormântarea ei, fapt pentru care a fost grav criticată.

Ulterior, în 2017, relația dintre ea și tatăl ei părea că devine mai bună după ce bărbatul s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate, însă fericirea nu a ținut prea mult timp, iar apele s-au tulburat din nou.

În tot acest timp, Gabriela Cristea a fost crescută de Paula și Gelu, un cuplu care nu a avut niciodată copii și care a tratat-o pe prezentatoarea TV ca pe propria lor fiică. Mai mult de atât, vedeta a mărturisit ca cei doi se consideră bunicii fetițelor ei, lucru care o încântă.

„Paula și Gelu nu au avut copii și cumva ei m-au „adoptat” pe mine. Evident că acum ei se consideră cumva bunicii fetelor. Ceea ce nu poate decât să mă bucure, pentru că exact asta e atitudinea pe care am așteptat-o și fetele se bucură și le aduc și lor bucurie în același timp. Chiar e o relație mișto și mi se pare că important ca și fetele să-și dezvolte propriile relații. Ei sunt printre primii oameni cu care își dezvoltă relații apropiate”, a declarat Gabriela Cristea, în cadrul reality-show-ului "Fetele lui Tavi".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest