Iulia Albu a făcut iar minuni! Logodnicul aproape că nu a mai recunoscut-o pe Cosmina: „Îmi bate inima puțin cam tare!”

 

Logodnicul a rămas șocat după ce a văzut noua versiune a iubitei lui, Cosmina, după ce aceasta a trecut prin filtrul Iuliei Albu la IA cu Stil.

 

Cosmina este din Caracal, are 31 de ani, și a venit plină de încredere la IA cu Stil, dornică de o schimbare radicală de look, iar așteptările i-au fost împlinite de către Iulia Albu. Ea a explicat că practică stilul office, din cauza meseriei, dar că își dorește foarte tare să devină mai provocatoare. Nu doar ea, ci și logodnicul ei. Fata a spus că-și dorește cât mai tare să iasă în evidență.

„Stilul pe care l-am adoptat eu este casual / office, pentru că aceasta este ținuta obligatorie la job. Îmi place foarte mult non-culoarea negru și m-am obișnuit să o port si în timpul liber. Iubitul meu și-ar dori să fiu un pic mai îndrăzneață în ținutele pe care le port. M-am înscris la emisiunea ‘’IA cu stil’’, pentru că îmi place să am o ținută ceva mai deosebită. Nu îmi place să fiu monotonă și îmi place să ies în evidență. Îmi doresc opinia unor oameni avizați în acest domeniu, pentru că eu combin lucruri, însă nu știu dacă o fac bine, nu știu dacă am culoarea părului potrivită pentru nuanța tenului meu și multe altele. Îmi doresc ca doamna Iulia Albu să îmi ofere sfaturi care să mă ajute pentru a-mi crea ținute mult mai versatile, mult mai colorate, pe care pot să le aplic în viața mea de zi cu zi’’, a mărturisit Cosmina în cadrul emisiunii I.A cu Stil.

 

Iulia Albu a acceptat provocarea, a ținut cont de doleanțele fetei și a reușit să-i schimbe radical înfățișarea. După transformare, Cosmina aspus:  „Rochia este mult mai scurtă decât ce sunt eu obișnuită să port. Niciodată nu aș fi avut curajul să cumpăr o astfel de rochie pentru mine. Pantofii îi ador, sunt total diferiți față de ceea ce port, însă chiar sunt deosebiți. Părul îmi place foarte mult cum este stilizat”.

 

Logodnicul Cosminei a rămas plăcut surprins de ceea ce a putut să facă Iulia Albu, care i-a schimbat radical look-ul iubitei lui. ’Wow! La asta nu mă așteptam. Superbă! Rochia, într-adevăr, puțin cam scurtă față de ce porți tu, deși îți zic să porți și scurt. Părul super. Îmi bate inima puțin cam tare. A fost un șoc foarte mare când am văzut-o pe Cosmina. Nu mă așteptam niciodată să o văd în rochie scurtă. Per total, a fost schimbare foarte mare și sunt 100% sigur că și ei îi place foarte tare’’, a spus bărbatul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest