Transformare radicală după ce a ajuns pe mâinile Iuliei Albu. Liliana, șocată de cum arată: „Nu mă așteptam să mă emoționez așa”

 
+2 click pentru
galerie

Schimbare de look uluitoare pentru Liliana, concurenta care a avut curajul să se lase pe mâinile Iuliei Albu la IA cu Stil nu a regretat nicio secundă.

 

Iulia Albu are o viziune personală asupra stilului, reușind să pună în valoare tot ce e mai frumos la o femeie. În ediția din weekend a emisiunii IA cu Stil, Liliana, o femeie extravagantă, dar care a spus că a suferit o traumă în urmă cu doi ani, după un divorț, fapt care a erodat un pic încrederea în forțele proprii, a lăsat-o pe Iulia Albu să se ocupe de aspectul ei din cap până în picioare.

 

Pentru că Iulia Albu este întotdeauna atentă și la preferințele concurentelor, de această dată a avut grijă ca părul Lilianei să fie verde, asta pentru că este culoarea preferată a femeii. Liliana a fost super-încântată în momentul în care s-a privit în oglindă și a văzut schimbarea pe care i-a făcut-o Iulia Albu, mai ales pentru că a fost aproape de stilul pe care ea și-l dorește.

 

Liliana a avut o reacție de-a dreptul emoționantă în momentul în care s-a privit în oglindă și a văzut cât de schimbată este datorită transformării pe care Iulia Albu a reușit să o facă pentru ea. „Wow! Vai, ce superbă sunt. Chiar sunt foarte frumoasă. (...) Ce zici de verde? Știi că verde este culoarea mea preferată. Verde este o culoare grozavă, dă o energie pozitivă și văd că Iulia Albu chiar a ținut cont de lucrul ăsta. (...) Mi-au dat și lacrimile puțin mai devreme pentru că nu mă așteptam să mă emoționez așa”, a mărturisit Liliana, în cadrul emisiunii I.A cu stil, pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest