Transformare uimitoare la I.A cu Stil, pentru Daria, o fetiță de 12 ani

 

Se spune că stilul se croiește de mic, iar dacă mai ai și norocul să o întâlnești pe Iulia Albu, atunci succesul e garantat. Atunci când vine vorba de stil, schimbări și modă, vedeta de televiziune este cea care știe ce se potrivește fiecărei persoane în parte, indiferent de vârstă. De data aceasta, norocoasa a fost Daria, o fetiță de 12 ani, care se viseasză mare actriță. Cum au reacționat părinții copilei atunci când au văzut schimbările pe care le-a făcut Iulia Albu.

Un citat spune că dacă îndrăznești să visezi, magia stă în mâinile tale. Daria, o fetiță de 12 ani a visat să apară la televizor, și iată că totul a devenit realitate. Copila spune că îi place enorm teatrul și speră ca, într-o zi, să devină o mare actriță.

"Sunt foarte sociabilă, îmi place foarte mult teatrul și învăț foarte bine.", se descrie fetița.

"Eu când mă uit la Daria văd o actriță foarte mare în devenire. Are tot ce îi trebuie. Este exuberantă, este agitată, ridică pe toată lumea din cameră în picioare.", o descrie Iulia Alblu pe cea mică.

Înainte însă de a începe procesul transformării, Iulia Albu și Daria au stat de povești, după care, au mers în bucătărie, acolo unde au gătit. Lavinia, mama fetiței, nu a visat niciodată ca însăși Iulia să îi fie de ajutor în bucătărie. Vedeta de televiziune s-a transformat în chef, pentru o zi, de dragul Dariei.

"Nu m-aș fi gândit niciodată că Iulia Albu va ajunge la mine acasă și că îmi va găti omletă.", spune fetița.

După ce au terminat cu gătitul, a început transformarea. Daria spunea că se îmbracă elegant doar la ocazii și că nu prea e cu eleganța. Poartă pantaloni scurți, nu îi plac foarte mult rochițele, însă Iulia Albu a avut o surpriză pentru ea.

"Vreau să fie wow cu totul!", a spus Iulia Albu.

Și lucrurile au decurs exact așa cum se aștepta stilista.

"Când m-am privit în oglindă am simțit că este unul dintre visele mele care au fost îndeplinite. Îmi doream de mult să ajung la televizor, și e una din cele mai frumoase experiențe. Îmi place foarte mult rochia.", a spus Daria.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest