Iulia Albu a făcut o nouă concurentă fericită: „Wow! Eu sunt? Sunt superbă!”

 

Paulei nu i-a venit să creadă de ce transformare radicală a avut parte după ce a intrat pe mâna Iuliei Albu la IA cu Stil.

 

Iulia Albu are harul de a scoate în evidentă tot ce este mai frumos dintr-o femeie. Așa s-a întâmplat și în ediția de weekend a emisiunii IA cu Stil, când Paula a venit în cadrul show-ului, dornică să fie remodelată după gusturile stilistei. Cu un machiaj îndrăzneț, cu haine noi, viu colorate, Paula abia de s-a mai recunoscut atunci când s-a privit în oglindă

 

Și asta pentru că Iulia Albu știe cât de importante sunt schimbările la orice vârstă, vedeta a avut grijă să o facă pe Paula să se simtă la fel de stilată ca în tinerețe. Ei bine, concurenta a rămas uimită când s-a privit în oglindă, susținând că a întinerit cu 20 de ani. Totodată, aceasta a ținut să precizeze că a fost singura zi din viața ei când avut parte de atât de multe surprize.

 

O schimbare atât de mare i-a adus zâmbetul pe buze Paulei, care a rămas uimită atunci când s-a privit în oglindă. După cum ne-a obișnuit, Iulia Albu are grijă ca toate concurentele să plece mulțumite și fericite cu noul look.

 

„Wow! Eu sunt? Am întinerit cu 20 de ani. Superbă sunt. Vă mulțumesc că mi-ați ridicat moralul și cred că este singura zi din viață când am avut o zi plină de surprize și de lucruri pe care nu le-am mai făcut până la vârsta asta”, a mărturisit Paula, în cadrul emisiunii I.A cu Stil.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest