Iulia Albu a mai făcut o femeie fericită: „Mi-a zis că am întinerit cu 30 de ani!”

 

bine de trei decenii: transformare incredibilă reușită de Iulia Albu și echipa ei.

 

Gabriela, 67 de ani, a apelat la emisiunea IA cu Stil, coordonată de Iulia Albu, dorindu-și un nou look. Stilista a analizat, cum ne-a obișnuit, fizionomia și toate calitățile femeii care este pensionară și a scos maximul posibil. În cadrul emisiunii I.A cu Stil, Gabriela în vârstă de 67 de ani a avut o parte de o schimbare radicală cu ajutorul Iuliei Albu. În ediția din această seară, creatoarea de modă s-a ocupat de look-ul concurentei și a reușit să-i ofere o schimbare spectaculoasă.

 

În cadrul emisiunii, Gabriela a mărturisit că este o persoană destul de energică, iar nepoțelele ei sunt cei care o mențin tot timpul tânără și cu zâmbetul pe buze: ''Mai sunt persoane care mă complimentează din când în când și îmi spun că arăt bine și care ar fi secretul. Nu este niciun secret, am o viață activă și pentru asta le mulțumesc nepoțelelor mele, care mă susțin și mă ajută, și în rest încerc să merg cât pot de mult pe jos. Este foarte important pentru vârsta noastră și să socializez cât mai mult. Dacă ani de zile m-am îmbrăcat mai serios, după ce m-am pensionat am trecut la ținute lejere, în special colanți, balerini, bluză, tricou. Foarte drăguț și foarte comod''.

 

După transformarea spectaculoasă, ea i-a destăinuit Mioarei, prietena ei din clasa I, care-i este alături și care a îndrumat-o să meargă la emisiune, că cineva din echipă i-a transmis că a întinerit cu 30 de ani. Concurenta s-a bucurat din plin de look-ul spectaculos, iar zâmbetul nu i-a lipsit de pe față.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest