Iulia Albu, totul despre relația dintre logodnicul Mike și fiica Mikaela: „Există un mic conflict, e normal”

 

Amfitrioana emisiunilor I.A: cu stil şi Poliţia de la Antena Stars a vorbit despre cum se înțeleg cele mai dragi persoane din viața sa.

 

După divorțul de Mihai Albu, Iulia Albu s-a implicat total într-o idilă cu Mike, bărbat care nu are nici cea mai mică legătură cu lumea mondenă românească. Acesta s-a mutat de ceva vreme în apartamentul vedetei, acolo unde locuiește și fetița ei în vârstă de 12 ani. Mikaela este într-o relație excelentă cu ambii părinți, îl vizitează cât se poate de des pe Mihai Albu, dar și cu Mike, logodnicul mamei, se înțelege bine.

 

„Au o relaţie ca orice tată vitreg-fiică. Ea îl adoră, el o adoră, dar mai sunt şi momente în care, fiind două pietre tari amândoi, există un mic conflict, ceea ce este normal, toţi l-am avut cu părinţii noştri”, a spus moderatoarea de la Antena Stars într-un interviu acordat OK Magazin.

 

Referitor la modul în care o crește, Iulia Albu a menționat că are grijă să nu își răsfețe fiica deloc, o ajută ori de câte ori are nevoie de ea, însă nu exagerează cu nimic: „Îmi doresc tot ce e mai bun pentru ea, dar asta nu înseamnă că o voi încuraja vreodată să fie lacomă sau să nu acorde lucrurilor valoarea pe care o au. În acelaşi timp, are parte de lucrurile pe care şi le doreşte. Încercăm să o învăţăm că trebuie să le şi merite, în schimb. Pentru că atunci când îi dai totul unui copil şi lucrul ăsta nu e condiţionat, consider că asta afectează dezvoltarea caracterului. Iar noi ne dorim ca ea să aprecieze oamenii din jur, dar să şi aibă o stimă de sine bazată pe realitate”.

 

Totodată, Iulia Albu s-a arătat încântată și de modul cum îi merge în viața profesională: „Eu am proiecte atât pe Antena Stars, cât şi pe Antena 1. Din punct de vedere profesional consider că am făcut cea mai bună alegere. Pe Antena Stars am cele două emisiuni, I.A: cu stil şi Poliţia modei, iar pe Antena 1 am fost jurat la Splash! Vedete la apă şi urmează alte proiecte, pe care nu le pot discuta deocamdată”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest