Mădălina, schimbare radicală de look la I.A. cu Stil: „Parcă ești altă femeie!”

 

Iulia Albu a văzut calitățile estetice ale Mădălinei și a reușit să le pună repede în valoare la I.A. cu Stil, emisiunea de la Antena Stars.

 

Mădălina a fost una dintre concurentele din weekend ale emisiunii IA cu Stil, de la Antena Stars. Viziunea Iuliei Albu și-a pus amprenta, astfel încât schimbarea de look a fost radicală, iar prietenii nu au mai recunoscut-o pe fată. Mădălina este o tânără foarte frumoasă, iar motivul pentru care a dorit să participe la această emisiune a fost pentru că îi place foarte mult să facă schimbări și vrea tot timpul să încerce lucruri noi.

 

Prezentatoarea emisiunii i-a arătat că doar câteva aspecte pot face diferențe fantastice. Astfel, Iulia Albu i-a demonstrat că doar cu o culoare de păr diferită și abordarea unui nou stil vestimentar poți deveni în câteva minute o altă persoană. Prietenii ei prezenți în emisiune i-au văzut transfomarea finală și au fost de-a dreptul uimiți.

 

Mădălinei nu i-a venit să creadă și a spus că nu îi vine să creadă și că pe parcurs va vedea cum se simte, deoarece nu poate să aibă o părere concretă la prima vedere. ,,Nu îmi vine să cred. Vom vedea cum mă simt, nu poți să spui tot așa la prima vedere că ai un șoc și nu poți spune totul la șoc", a spus Mădălina.

 

La fel de suprinși au fost și prietenii Mădălinei, când au văzut noul look. Marshall, un  amic al Mădălinei, a spus că îi place foarte mult și că este de-a dreptul îndrăzneț și ceva nou și speră că îi va plăcea și ei, deoarece o prinde foarte bine acest noul stil pe care l-a abordat. „Parcă ești altă femeie. Mie personal îmi place, e ceva îndrăzneț, e ceva nou. Să sperăm că îi place și ei așa cum ne place și nouă", a spus Marshall.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest