Transformare uluitoare la I.A. cu Stil! Gabriela e în al nouălea cer: „Înainte puneam un șal peste rochiță, să acopăr” / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Nemulțumită de modul în care arată, Gabriela a apelat la Iulia Albu și a făcut cea mai bună alegere, după cum a și recunoscut.

 

Fost cadru militar, Gabriela nu a avut prea mult timp să se preocupe de aspectul propriu, de ceea ce ține de feminitatea ei. A preferat de cele mai multe ori ținutele sport ori blugii, în detrimentul fustelor ori rochilor, iar atunci când le-a purtat a preferat să le acopere un cu șal, pentru a nu se remarca evident kilogramele în plus accumulate.

 

„Îmi place emisiunea, îmi place cum abordezi stilul vestimentar. Cochetez și eu cu moda. Am un băiat de 24 de ani, sunt despărțită de soț. Și aș vrea o schimbare, aș vrea să aflu cum m-ai vedea tu pe mine. Dacă în momentul de față sunt ok, sau ce aș putea schimba la mine. Ori mă duc la extreme, nu chiar punk, am fost un pic rockeriță în adolescență, dar m-am liniștit odată cu vârsta, sau ceva mai normal așa. Am fost toate nuanțele. Sunt vopsită recent, am vrut o culoare cât mai aproape de natural. Sunt un pic căruntă. Dressingul nu spune foarte multe povești, la rochițe sunt pe minus. Și, fiind mai plinuță, îmi place să pun ceva pe deasupra mai tot timpul. Un șal peste o rochiță…Am multe gri-uri, maro-uri. De regulă culori închise ca să nu iasă prea mult formele în evidență. Nu e o problemă din punctul meu de vedere că am câteva kilograme în plus. Chiar îmi place să mă machez, nu o fac strident, ci discret. Folosesc o mască o săptămână”, a povestit Gabriela despre modul în care se îngrijea.  

 

Iulia Albu i-a demonstrat în cadrul emisiunii I.A cu Stil că nu kilogramele sunt cele care dictează frumusețea unei femei, ci încrederea în sine. Aceasta a scos-o din zona ei e confort și a supus-o la schimbări cu adevărat radicale. Cu parul vopsit si coafat, un machiaj simplu, o rochie cu paiete albastre și o pereche de pantofi stiletto, Gabrila s-a văzut o doamnă acum și nu o femeie care nu atrage din niciun punct de vedere.

 

O prietenă a Gabrielei a remarcat metamorfoza suferită de aceasta: „Speram ca finalul să fie waw. O altă Gabi, o altă prietenă. Un început promițător, nu am văzut-o niciodată pe tocuri, doar în blugi, stradal. Îmi place machiajul, e delicat ca și tine. Îmi place coafura. Iar pe tocuri ești ca o prințesă. Arăți de nota 11. Schimbarea Gabrielei e senzațională, e waw”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest