Transformate totală a Iustinei la IA cu Stil: ”E ceva de festival!”

 
+2 click pentru
galerie

Iustina nu s-a mai recunoscut după ce a intrat pe mâinile Iuliei Albu la IA cu Stil, care a schimbat total aspectul tinerei.

 

Iustina și-a dorit o schimbare totală, mai ales că de doi ani nu a mai lucrat la look-ul său. Și, nedorind să o facă singură, a apelat la specialiști. Drept pentru care i-a scris Iuliei Albu, care a introdus-o în circuitul emisiunii IA cu Stil. Stilista a făcut o vizită inopinantă acasă la Iustina unde a analizat dressing-ul acesteia și a ales câteva piese vestimentare care, în opinia ei, ar fi fost perfecte pentru noua înfățișare a concurentei.  

 

„M-am înscris la emisiune pentru că este ceva nou, e o provocare și cu siguranță am multe de învățat. Îmi doresc foarte mult să-mi mențin culoarea actuală de păr. Sper ca Iulia să mă facă mult mai sexy. Sunt o persoană liniștită, dar dacă mă calci pe nervi, ferește-te din calea mea. Îmi plac oamenii care mă fac să râd, dar și care îți dau sfaturi, fix atunci când ai nevoie. Legat de stil mai am de lucrat, dar este un nou început, dar în timp, cu siguranță voi avea cele mai frumoase ținute”, a spus Iustina la IA cu Stil.  

 

Iulia Albu nu a ținut deloc cont de dorința fetei de a-și menține măcar culoarea părului. Așa că a trecut la o schimbare totală a înfățișării Iustinei. De la culoarea părului, până la machiaj și stil vestimentar, totul a fost complet diferit la final, iar Iustina nu putea fi mai încântată de look-ul ales de Iulia Albu pentru ea.Stilista i-a explicat că îi stă mai bine cu părul închis la culoare, fapt ce se datorează nuanței tenului ei, potrivit Iuliei.

 

„Eu sunt asta?! Nu mă mai recunosc. Îmi place foarte mult. nu-mi vine să cred. (...) Îmi doream să fiu făcută așa, dar n-am avut ocazia. E ceva de festival. (...) Ținuta este perfectă”, a spus Iustina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest