Adevărul despre relația dintre Carmen de la Sălciua și Jador. Ce există, de fapt, între cei doi

 

După ce s-a vehiculat că între Carmen de la Sălciua și Jador există ceva mai mult de o simplă colaborare muzicală, cei doi au decis să pună capăt speculațiilor și au vorbit cu subiect și predicat despre relația pe care o au, de fapt.

În episodul de pe 20 octombrie, din reality show-ului „Jador Adevărat”, telespectatorii au putut vedea cum s-a desfășurat pas cu pas videoclipul piesei „Nu am somn de patru zile”, o colaborare de senzație dintre Carmen de la Sălciua și Jador care deja a ajuns în trending.

Adevărul despre relația dintre Carmen de la Sălciua și Jador

Chiar dacă toată lumea i-a combinat atunci când a auzit de noua colaborare muzicală, Carmen de la Sălciua a dezvăluit că ea avea altă părere despre Jador, înainte să apuce să îl cunoască mai bine, grație piesei cântată împreună.

Fosta soție a lui Culiță Sterp a mărturisit că îl catalogase pe Jador drept un bărbat arogant și cu figuri, însă după ce au vorbit mai mult, a avut parte de o surpriză plăcută în ceea ce îl privește.

”Jador este un om simplu, care poate conduce o mașină ieftină și să se simtă bine și poate conduce și una scumpă și să se simtă la fel de bine. Oamenii care sunt cu adevărat valoroși nu se dau mari, nu se cred superiori altora. Noi ne regăsim foarte tare unul în personalitatea celuilalt pentru că am fost și suntem doi oameni modești”, a spus Carmen de la Sălciua în cadrul emisiunii ”Jador adevărat”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest