Ce calități trebuie să aibă viitoarea iubită a lui Jador. A spus și ce detestă la o femeie! VIDEO

 

Jador este unul dintre cei mai curtați burlaci din showbiz-ul autohton, dar chiar și așa, nu și-a găsit încă dragostea. Motivul? Este foarte pretențios! Iar noi am aflat ce calități trebuie să aibă viitoarea iubită a manelistului, dar și anume detestă la o femeie!

După ce a afirmat în cadrul reality-show-ului „Jador Adevărat” că nu și-ar dori ca viitoarea lui iubită să aibă operații estetice, iată că de data aceasta a mai spus câte ceva despre idealul său de parteneră.

”Nu trebuie să aibă silicoane. O femeie care are operații estetice este clar o femeie nemulțumită de ea cum arată”, a declarat Jador

Ce calități trebuie să aibă viitoarea iubită a lui Jador

Jador a mărturisit că la brațul său ar vedea o domnișoară care a muncit din greu pentru tot ce are și nu una căreia i s-a oferit totul de-a gata. Iar asta pentru că simte că ar rezona mai mult cu ea, dat fiind că drumul lui spre succes nu a fost deloc unul ușor.

„Mi-am dat seama că o fată cu care m-aș potrivi trebuie ori să pornească de jos ori să fie jos din punct de vedere psihic. Pentru că-n momentul în care are bani, mi-am dat seama că se crede mai presus decât altele”, a spus Jador la „Antena Stars”.

Cât despre ce anume detestă la o femeie, manelistul a spus în cadrul reality-show-ul „Jador Adevărat”, că se ferește de „tupeiste”, completând cu faptul că este atras de femeile mai feminine, simple și mai rușinoase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest