Cum arată tatăl lui Jador. Seamănă sau nu artistul cu el? VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Dacă până acum mama era cea care stătea în fața camerelor de filmat și vorbea despre năzbâtiile din copilărie ale lui Jador, iată că de data aceasta și tatăl manelistului a apărut în cadrul emisiunii „Jador Adevărat”, unde a depănat amintiri cu întreaga familie.

Jador provine dintr-o familie numeroasă care îl respectă și care îl iubește! Iar acest lucru s-a văzut și de data aceasta când manelistul s-a reunit cu cele mai dragi persoane: mama și tata.

După ce a fost la parastasului tatăului unui foarte bun prieten de-al său, Jador a mărturisit că și-a dat seama că viața este scurtă, iar el, din cauza programului încărcat, nu le-a dedicat suficient timp părinților sai așa cum ar fi trebuit.  

Astfel că s-a gândit să le ceară acestora să se mute cu el în București. Însă așa cum se aștepta, răspunsul tatălui său a fost unul la care se aștepta deja: „Mă mut când o să merg în cârje”.

„Nu o să vrea niciodată să vină în București. Are treaba lui la Bacău. Mama cred că ar vrea să vină. Aș vrea să stau să-mi petrec timpul cu ei, dimineața să-mi facă mama de mâncare.”, a spus Jador în cadrul reality show-ului „Jador Adevărat”.

Seamănă sau nu Jador cu tatăl lui

Dacă în vlog-urile sale și în emisiunea de la Antena Stars, urmăritorii lui Jador au putut-o vedea mai des pe mama sa, iată că acum au avut ocazia să îl “analizeze” și pe tatăl său. Așa că vouă cu cine vi se pare că semănă manelistul? Dați play clipului de mai jos și uitați-vă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest