Cum s-a îmbrăcat Jador în prima zi de liceu: „Încercam să ies în evidență”/ VIDEO

 

Întotdeauna în costum și aranjat, de pare scos din cutie. Însă nu putem spune aceleași lucruri și despre perioada liceului. Jador a dezvăluit cum se îmbrăca înainte, ca să atragă atenția fetelor.

În cadrul reality show-ului „Jador Adevărat”, mama artistului „a scos de la naftalină” amintiri destul de amuzante din perioada liceului fiului său. Aceasta a povestit că a trecut prin niște experiențe ciudățele cu Jador, însă care acum îi pun zâmbetul pe buze.

Cum s-a îmbrăcat Jador în prima zi de liceu

Jador și mama sa au o relație extrem de apropiată și asta a fost dintotdeauna. Se pare că femeia care i-a dat viață îl însoțea peste tot, până și în prima zi de liceu. Zi memorabilă, de altfel, din cauza vestimentației purtate de manelist.

„M-am dus cu el în clasa a IX-a, îl dădusem la liceu. Avea niște pantaloni pe el strânși tare. Și mă duc în cămin, mă rugam de el: „Ionuț, dă mamă pantalonii jos! Mă faci de rușine, ne vede directorul!”. Iar el ca să scape de mine mi-a zis să mă duc înainte, că vine și el după mine. Când mă duc și mă uit și eu după clasa lui, el tot cu pantalonii pe el. Și a luat alții cu turul până la genunchi”, a spus mama lui Jador.

Deși atunci credea că este cool, Jador acum admite că stilul vestimentar de atunci nu era deloc unul care să îl flateze, însă îmbrăca hainele extravagante cu scopul de a atrage atenția fetelor.

„Când eram mic mă îmbrăcam cu pataloni strâmți și bluze ciudate că na, încercat să ieși în evidență, să te placă fetele, dar înaintând în vârstă îți dai seama că, de fapt, costumul e costum și te face bărbat orice ai fi. Mă îmbrăcam urât”, a declarat artistul la „Antena Stars”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest