Motivul incredibil din cauza căruia Jador nu mai vrea să își construiască vila: „Cică se usucă”/ VIDEO

 

Dacă în urmă cu puțin timp, Jador se arăta extrem de entuziasmat de ideea că urmează să își construiască o casă imensă, în afara Capitalei, acum planurile manelistului s-au schimbat radical. Artistul nu mai vrea să își ridice vila de sute de mii de euro, iar motivul este unul incredibil.

Jador este unul dintre cei mai bine cotați artiști ai momentului. Cu hituri peste hituri, manelistul reușește să strângă bani frumoși, bani despre care spunea că vor fi investiți în locuința de lux pe care urma să o ridice în afara Bucureștiului.

”Mi-am luat un pământ să-mi fac și eu o căsuță așa cum mi-am dorit eu. N-am visat la una mare, dar acum vreau să-mi fac o casă mare. (…) Mi-am luat pământul ăsta pentru că unchiul meu stă acolo. Vreau un living mare, nu știu cât de mare, dar mare, dormitorul vrea să fie mare și bucătăria la fel de mare, că eu am mulți prieteni și când o să vină la mine n-am loc.”, a spus el în cadrul show-ului ”Jador Adevărat”.

De ce nu mai vrea să își construiască vila

Acum, artistul s-a răzgândit total și a mărturisit că nu își va mai ridica locuința în toamna aceasta, din cauza unei superstiții. Se pare că tatăl lui Jador l-a sfătuit să aștepte până în primăvară, deoarece o casă construită toamna se „usucă” ca frunzele.

„M-am hotărât, nu-mi mai ridic casă că e toamnă și nu e bine că cică se usucă, mi-a zis tata. Din primăvară o s-o ridic. Acum o să-mi cumpăr un apartament mai mare și la anul o să-mi ridic casa. Vreau să le propun mamei și tatei să se mute cu mine, dar nu o să vrea niciodată”, a adăugat el.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest