Amalia Bellantoni a tunat și a fulgerat pe fiul Domenico! „Din cauza lui s-au speriat, erau foarte neliniștite!”

 

Frumoasa blondină și-a luat la rost băiatul cel mare cu două ocazii: pentru că nu și-a făcut temele, iar mai apoi a speriat și vacile ce trebuia să le mulgă.

 

Viața la fermă nu este deloc ușoară pentru Amalia Bellantoni, care trebuie să se împartă între treburile din gospodărie și creșterea și educația copiilor. Iar când cele două aspecte importante ale activităților sale se întrepătrund iese haos. Așa au stat lucrurile când fiul cel mare Domenico, pe care-l consideră tatăl său în miniatură, a dat iama în vacile pe care vedeta își propusese să le mulgă. Acestea au devenit dintr-o dată foarte nervoase, așa că Amalia Bellantoni nu a mai putut face ceea ce-și propusese.

 

'Fiul cel mare nu făcea nimic altceva decât să agite animalele pe acolo și s-au speriat, erau foarte neliniștite. Chiar și eu m-am speriat, evident, pentru că totuși este ditamai animalul și n-a mai stat cuminte să o mai mulg'', a declarat Amalia Bellantoni la Antena Stars.

 

Doar intervenția tatălui, care a fost chemat în grabă să-l ia pe cel mic din preajma văcuțelor, a mai detensionat situația, Amalia Bellantoni fiind ca un butoi de pulbere pe cale să explodeze.

 

Și la teme au ieșit scântei între membrii „La Famiglia”, mama fiind nervoasă pe faptul că ambii copii stăteau pe calculator fără să fi pregătit lecțiile pentru ziua următoare de școală. Într-un final, Amalia a decis să ia situația în propriile mâini și să-I ajute pe micuții ei cu temele pentru școală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest