Amalia Bellantoni s-a ales cu dosar penal pentru că ar fi bătut un bărbat! „Nici nu aș putea ajunge la capul lui!”

 

Vedeta a făcut primele declarații în exclusivitate la Antena Stars, după ce a fost acuzată că i-a dat palme peste cap unui vecin.

 

În urmă cu două zile, un apel la 112 punea în alertă autoritățile. Un bărbat a acuzat-o pe Amalia Bellantoni că l-ar fi bătut și a cerut ajutorul poliției. Respectivul, vecin al vedetei, a spus că totul s-a petrecut în curtea unui imobil, și că a încasat palme peste cap de la blondină în urma unor neînțelegeri. Organele statului au deschis dosar penal pe numele Amaliei Bellantoni.

 

Frumoasa blondină a ținut să facă lumină în acest caz și a prezentat propria versiune în exclusivitate la Antena Stars. Vedeta a spus: "Vorbim despre un bărbat de o anumită etate care poate să facă o plângere, o sesizare și să spună că o fetiță de 40 și ceva de kg poate să îi dea în cap. Nici nu aș putea ajunge la capul lui. Ceea ce, practic, ar fi ca și bază al acestui conflict este faptul că acest domn are un fiu de 35 de ani, care este practic al 15-lea meu fiu de care am grijă, care locuiește la mine, pe care îl îmbrac, îl spăl, îl cazez cu mine, îl iau cu mine peste tot, locuiește în casa noastră."

 

Amalia Bellantoni a comentat și modul în care i s-a transmis de ce este acuzată: "Mă oprește pe mine Poliția Rutieră în trafic, în condițiile în care nu am încălcat niciun fel de lege a codului rutier, nu am făcut niciun fel de manevră.. Care este procedura în care poți cita o persoană. O oprești în trafic să o întrebi ce s-a întâmplat sau poți să îi trimiți o citație la domiciliu. Eu, o femeie de 1,50m , de 40 și ceva de kg, să îi dau cu ceva în cap. Nu mi-aș permite să fac acest lucru nici unui animal, mai ales să mă iau de un pensionar."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest