Amalia Bellantoni, recuperată de soț de pe acoperiș: „Doar cu excavatorul mă mai putea da jos!”

 

Ce poate fi mai romantic la fermă decât să sari în ajutorul soției cu un utilaj agricol dotat cu cuvă. S-a întâmplat în episodul de sâmbătă din La Famiglia.

 

Reminiscențele vieții de însoțitoare de bord s-au făcut simțite. După ce s-a urcat pe un acoperiș pentru a avea o mai mare rază de acțiune în căutările unui câine, Amaliei Bellantoni i s-a făcut rău de înălțime, s-a panicat și nu a mai găsit o metodă sigură de coborâre. Noroc cu soțul ei italian, care tocmai excava ceva prin fermă, așa că i-a picat fisa să o salveze cu utilajul agricol.  

 

Câinele și-a făcut în cele din urmă apariția, independent de eforturile Amaliei. Sicilianca a rămas însă înțepenită pe acoperiș, la 2 metri deasupra solului, devenind astfel protagonista unei scene inedite. „M-am urcat degeaba, pentru că eu țipam, dar el nu mă auzea și atunci am zis să cobor, numai că repercursiunile unei vieți de însoțitor de bord, după 19 ani ... Eu am ceva probleme în anumite momente, amețeli ... în momentul în care sunt la o anumită distanță de sol. Acolo era un vânt foarte mare și practic am clacat. Mi-a fost frică să mai cobor, a fost un moment în care m-am blocat și nu m-am mai putut concentra în a coborî”, a povestit Amalia Bellantoni, la Antena Stars, în cadrul reality show-ului ”La Famiglia”.

 

Italianul, fire inventivă, nu a apelat la o scară, ci direct la excavator. Modalitatea neobișnuită de salvare a soției aflate în primejdie s-a dovedit eficientă. Cu un excavator la îndemână, bărbatul a intervenit, iar astfel, în câteva minute, soția lui era la sol, în siguranță.

 

„Am cerut ajutorul soțului, care lucra pe excavator și s-a gândit să vină să mă ia cu excavatorul, că doar nu era să mă arunc în brațele lui. A făcut totuși un lucru destul de bun, pentru că la acea distanță - și nu cântăresc chiar cât un fulg - doar cu excavatorul mă mai putea da jos”, a spus Amalia Bellantoni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest