Bucurie mare la ferma Amaliei Bellantoni. Sicilianca nu a ratat ocazia și s-a pozat: „A trebuit să mă întind pe fân, foarte romantic!”

 

Dacă multe dintre vedetele autohtone se fotografiază în excursii de lux ori își prezintă bijuterii prețioase, Amalia Bellantoni face notă discordantă pentru că altele sunt marile ei bucurii.

 

În cadrul reality-show-ului „La Famiglia”, Amalia Bellantoni a dorit să împărtășească cu urmăritorii, atât cei ai emisiunii, cât și cei ai conturilor personale de socializare, ultima mare bucurie de la fermă: faptul că s-a născut un ponei! Femeia de afaceri este foarte atașată de toate animalele pe care le are la fermă, iar acest eveniment unic a făcut-o extrem de fericită.   

 

Vedeta a fost fotografiată, de soțul ei, lângă poneiul nou născut. Chiar dacă s-a temut să nu primească o copită de la mama poneiului, sicilianca a făcut tot ce i-a stat în putință să imortalizeze momentul. A găsit și un dram de romantism în privința evenimentului cu pricina, dat de fânul pe care s-a întins pentru a fi cât mai aproape de puiul de ponei.

 

 „Nu pot să cred!? Este incredibil de mic și uite ce frumos e! Acum ce fac, plec, mă ridic? Mi-e frică, se uită exact la mine. Am vrut evident să imortalizez și eu momentul și să-l pun pe social media, ca să arăt și eu oamenilor că am și eu acolo un ponei. A trebuit să mă întind pe fânul acela, foarte romantic, numai că era poneiul cu copita lângă mine și necheza așa. M-am gândit că poate îmi dădea una în cap”, a spus Amalia Bellantoni, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.

 

Amalia Ballantoni are mare grijă de animalele de la fermă, le răsfață și vorbește mereu cu ele. Sicilianca este atentă în tot ceea ce face și le iubește ca pe copii ei.

„Este un moment foarte emoționant pentru mine, adică îți e frică, îți dorești să atingi animăluțul, nu ști cum să reacționezi”, a menționat Amalia Bellantoni, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest