Amalia Bellantoni l-a înmormântat pe Marcelino, soțul dorea să-l mănânce: „Îi lua în coarne pe toți!”

 

Toate animalele de la fermă sunt privite de Amalia Bellantoni ca prieteni dragi, iar când țapul Marcelino și-a dat duhul, sicilianca a fost profund marcată.

 

A fost tristețe fără margini la ferma Amaliei Bellantoni, și asta pentru că țapul Marcelino a murit. Blondina era foarte atașată de animal, așa că a considerat oportun să-i organizeze o înmormântare. Ajutată de băiatul cel mare i-a săpat o groapă și i-a pus și cruce. În cadrul reality-show-ului La Famiglia, Amalia Bellantoni a mărturisit că a fost afectată de pierderea lui Marcelino, chiar dacă soțul ei nu i-a împărtășit durerea. Ca la orice despărțire de un prieten drag, blondina a rostit și câteva cuvinte la căpătâiul țapului.

 

„Cred că sunt singura căreia îi pare rău că a murit Marcelino. Numai pe mine mă iubea sau numai eu îl iubeam, în rest îi lua la coarne pe toți”, au fost vorbele spuse de Amalia Bellantoni la mormântul țapului.

 

Fire mult mai pragmatică, care nu se lasă deloc dominat de sentimente, soțul Amaliei a considerat că țapul ar fi trebuit să aibă cu totul altă destinație. Nu să stea la doi metri sub pământ, ci în câteva oale, pe foc, mai ales că în Sicilia, de unde își are origniea Domenico, preparatele din carne de țap sunt la mare căutare.

 

El glumea că ar trebui să-i fac pomană țapului, dar chiar așa m-am gândit, să mâncăm în cinstea lui, dar soțul meu spune că ar fi trebuit să-l mâncăm pe el. În Sicilia se mănâncă foarte multă carne de țap, se numește castrato, este o tradiție și sunt orașe care au ca și specialitate. Eu nu aș fi mâncat așa ceva, poate în Sicilia da, dar aici, să-l mănânc pe Marcelino al meu, nu”, a spus Amalia Bellantoni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest