Ce boacăne au mai făcut băieții Amaliei Bellantoni: „Dacă îi lași în toată casa încep să facă diverse prostioare, să roadă…”

 

Cei doi copii ai „siciliencei” au profitat din plin de lipsa de atenție a acesteia și și-au făcut de cap prin casă. Totul s-a întâmplat în episodul din weekend din „La Famiglia”.

 

Amalia Bellantoni nu-și mai vede capul de treburi, prin gospodărie și cu afacerile. Drept urmare nu-și poate supraveghea copiii în fiecare clipă. Un moment de neatenție al mamei a fost de ajuns pentru ca băieții să își facă de cap în casă. Aceștia au dus cățeii în baie și i-au spălat cu șamponul Amaliei Bellantoni.

 

Sicilianca a fost surprinsă după ce a văzut ce au făcut băieții ei cât timp ea a fost implicată în alte treburi gospodărești. „Când m-am dus să caut telefonul în casă am observat că ai noștri copilași făceau baie la cățeluși. N-ar fi ceva rău, dar mizeria pe care o fac cățeii, apa pe care o lasă pe parchet, este destul de deranjant acest lucru și mai ales că ceea ce este mai greu este că nu îi mai poți scoate afară după ce sunt spălați, uzi și trebuie să îi lași acolo”, a povestit Amalia Bellantoni, în cadrul emisiunii La Famiglia.

 

Vedeta a rămas fără cuvinte când a văzut că micuții ei spălau cățeii în cadă. Amalia Bellantoni susține că nu ar fi avut nepărat o problemă, dar patrupezii fac mizerie. De asemenea, blondina a fost deranjată pentru că avea destulă treabă și a fost nevoită să îngrijească cățelușii și să aibă grijă să îi usuce, mai ales pentru că nu îi putea lăsa afară după ce au făcut baie.

 

„Ceea ce este foarte greu este că nici n-ai unde să îi ții pentru că dacă îi lași în toată casa încep să facă diverse prostioare, să roadă, să-și facă nevoile unde nu trebuie și atunci trebuie să te apuci să-i ștergi, să-i usuci repede ca să poți ulterior să-i pui într-un alt loc, unde este camera lor”, a adăugat Amalia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest