Ce probleme au întâmpinat Deea și Dinu Maxer în vacanța din Serbia! „A fost imposibil, ne-a dat mari bătăi de cap!”

 

Deea și Dinu Maxer și-au luat liber de la îndatoririle părintești pentru câteva zile, dar au rezistat cu mare greutate fără copii alături.

 

Soții Maxer au luat decizia de a petrece timp de calitate în doi, departe de cei mici, într-o vacanță în Serbia. Însă, în multe momente, dorul de cei mici a devenit foarte puternic și i-a biruit. Iar marea problemă pe care au întrâmpinat-o a fost conexiunea la internet din țara vecină, una destul de slabă, după cum a povestit Deea Maxer la Mămici de pitici cu lipici, care a făcut ca apelurile video să nu funcționeze la calitate maximă, ba, dimpotrivă, să se întrerupă destul de frecvent.

 

„Îmi e dor de copii și cum toată vacanța nu am avut semnal... Am tot încercat să-i sunăm, dar a fost imposibil. Cel puțin cu internetul nu stau bine vecinii noștri sârbi și ne-a dat bătăi de cap problema asta. Într-un final am reușit să facem o conexiune cu telefoanele și să-i auzim pe copii pentru câteva minute și i-am văzut, însă imaginea se întrerupea.

Am avut mari emoții pentru că mă așteptam ca Maysa să plângă și să zică să venim mai repede acasă, însă ea era veselă, deci cred că mai mult mi-am făcut eu griji cu totul că dorul de mamă este mai mare decât al copiilor de părinți. Cei mici s-au simțit bine, au fost cu bunicii în parc, au avut un program încărcat încât nu au avut timp să se gândească că noi lipsim”, a declarat Deea Maxer la Mămici de pitici cu lipici


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest