Cum petrec Deea Maxer și Maysa când băieții nu-s acasă: „A fost un picnic al fetelor, în sufragerie, pe covor”

 

La „Mămici de pitici cu lipici”, Deea Maxer a petrecut momente unice alături de fata sa, amintindu-și vremurile în care ea însăși era o copilă.

 

Deea Maxer și Maysa au profitat din plin de ieșirea băieților la mall, la un film și s-au distrat de minune. Chiar dacă are doar 3 ani, fetița Maxerilor și-a ajutat mama în bucătărie în cadrul reality-show-ului „Mămici de pitici cu lipici”. Astfel, când băieții nu-s acasă fetele știu să se distreze de minune! Rămase singure, cele două și-au făcut de cap în bucătărie, pregătind cea mai delicioasă pizza.  Vedeta a mai povestit că atunci când era mică, mama ei le gătea pizza făcută cu pâine și așezau pe ea tot ce găseau prin casă, era „pizza cu de toate”.

 

„Bunica nu poate sta astăzi cu Maysa, așadar, o să rămân acasă cu ea, o să mă sacrific eu. Eu rămân cu ea acasă și ști ce facem!? Dacă voi vă duceți să vă distrați și să mâncați floricele fără noi, noi două o să facem pizza împreună, în bucătărie. Vă face mami și vouă pizza, dar când vă întoarceți”, a spus Deea Maxer, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.

 

În lipsa băieților din casa Maxer și a bunicii, Deea a găsit modalitatea perfectă să o facă pe Maysa să se simtă în centrul atenției. Cele două au făcut pizza, iar apoi au organizat și un picnic pe covorul din sufragerie.

 

„Întotdeauna trebuie să iei partea bună a lucrurilor. Eu am transformat această seară într-o ieșire a fetelor, în mijlocul sufrageriei, pe covor. Am făcut un picnic acasă cu Maysa, iar pe băieți i-am lăsat să se ducă și să se distreze în mall. Când rămân acasă cu Maysa de fiecare dată trebuie să găsesc soluții, soluții să nu se plictisească, să mă joc, să inventez, iar în ultimul timp îmi doresc ca Maysa să stea cu mine în bucătărie. Îmi place când facem lucruri ca fetele, însă este mult prea mică deocamdată și trebuie să mai am puțină răbdare”, a mai adăugat vedeta, în cadrul emisiunii de pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest