Cum s-a descurcat fiica Oanei Roman la un test de cultură generală la care a supus-o chiar mama ei/ VIDEO

 

Fiica Oanei Roman a fost supusă la un test de cultură generală chiar de mama ei, în fața camerelor de filmat! Telespectatorii emisiunii “Mămici de pitici cu lipici” au putut vedea care au fost întrebările pe care vedeta i le-a adresat copilei sale, dar și care au fost răspunsurile pe care micuța în vârstă de doar 7 ani i le-a dat acesteia.

Oana Roman a dezvăluit că nu este pentru prima dată când îi pune întrebări de cultură generală fiicei sale, tocmai din motivul de a o dezvolta intelectual. Astfel că deși Iza are doar șapte ani, vedeta a pregătit un chestionar din diferite domenii pentru a-i testa nivelul și cunoștințele.

”A fost foarte interesant să o supun pe Isa unui test de cultură generală, pentru că eu mereu fac astfel de teste și mi se pare foarte interesant să-ți testezi, totuși, cunoștințele. Foarte interesant a fost să o supun pe Isa unui test de cultură generală, pentru că are doar 7 ani”, a povestit Oana Roman.

Deși este doar un copil, Iza s-a arătat extrem de interesată de jocul propus de mama ei, astfel că a fost atentă pe tot parcursul chestionării. Micuța a știut ce mănâncă ușii panda, ce animal era Baloo din Cartea Junglei și a răspuns corect la o mulțime de alte întrebări.

Așa cum era de așteptat, Oana Roman a fost extrem de mândră de cunoștințele fiicei sale și de fiecare dată când micuța nu știa un răspuns, vedeta îi explica cu multă răbdare care era răspunsul corect.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest