Cum vrea Gabriela Cristea să înceapă anul 2022: „Avem super planuri!”

 

Prezentatoarea TV și-a expus cele mai mari dorințe pentru anul de vine. Care e singura temere a vedetei.

 

Gabriela Cristea își dorește foarte tare să înceapă anul cu o vacanță! Ea a mărturisit în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici că are mare nevoie de odihnă și relaxare în 2022. Familistă convinsă, prezentatoarea TV își dorește să aibă posibilitatea de a petrece cât mai mult timp alături de micuțele ei, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, dar, firesc și cu Tavi Clonda.

 

În 2021, familia Gabrielei Cristea a fost afectată de COVID-19, iar vedeta nu a uitat să precizeze că și-ar dori ca anul viitor să nu mai treacă prin această boală. Sănătatea este mai importantă ca orice, dar pandemia a afectat foarte mult viața oamenilor. Prezentatoarea TV a recunoscut că din cauza acestui virus, atât cariera ei, cât și cea a soțului au fost date peste cap.

 

„Hainele sunt călcate, să vină Revelionul. Doamne, pentru noul an avem super planuri. Vreau să începem anul cu o vacanță. Ne dorim cât de repede putem să plecăm într-o vacanță. Îmi doresc să ne relaxăm foarte mult anul ăsta și să petrecem cât mai mult timp împreună. Să se ducă pandemia să putem să ne apucăm de proiecte cât mai frumoase și să ne fie totul cât mai ușor pentru că din păcate, atât cariera mea, cât și cariera lui Tavi au fost afectate din cauza pandemiei. Ne dorim să fim sănătoși și să nu mai facem COVID la anul, ne-a ajuns o dată. O dată este suficient, să stea la el acasă! Să fim fericiți și să ne iubim”, a povestit Gabriela Cristea, în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest