Curățenia generală de Crăciun în familia Maxer: ''Ce nu-mi place mie face Deea! Ce nu-i place ei, fac eu!”

 

Deea și Dinu Maxer fac echipă perfectă nu doar la bine, ci și la greu. Iar ce poate fi mai greu decât să faci curățenie totală cu ocazia Sărbătorilr de iarnă.

 

În România, să faci casa lună înainte de sărbători este ca o tradiție, care se moștenește din generație în generație. Și în familia Maxer lucrurile stau așijderea, așa că soții și-au unit forțele pentru ca fiecare colțișor al locuinței să sclipească.

 

Deea și Dinu s-au pus pe treabă încă de dimineață. Cei doi și-au împărțit treburile casnice și au muncit cot la cot până când rezultatul a fost cel dorit. Vedeta a mărturisit că mama și bunica ei erau cele care se pregăteau intens de sărbătorile de Crăciun, cele două lăsându-I practic ca o moștenire ideea curățeniei generale de sărbători.

 

''Când era vorba de curățenia de Crăciun sau de Paște. Mama și bunica puneau foarte mult preț pe această curățenie, pentru că era un generală. De fiecare dată când trebuie să dau perdelele jos sau să le pun la loc, este o muncă destul de dificilă pentru mine că sunt mică de înălțime și sufrageria noastră are 3 metri înălțime'', a declarat Deea Maxer la Mămici de Pitici cu Lipici.

 

Dinu Maxer a spus că se completează perfect cu soția sa când vine vorba de curățenie, aceasta acceptând să facă tot ceea ce lui nu-I face plăcere, dar și viceversa fiind valabilă. ''Ce nu-mi place mie face Deea. Mie nu-mi place să șterg praful și ce nu-i place sau ce i se pare ei mai greu, covoare, aspirat covorul și aspirat prin colțuri, fac eu. În momentul în care pornim amândoi la curățenie, e ok dacă suntem în aceeași cameră, în același timp'', a declarat Dinu Maxer la Mămici de Pitici cu Lipici.

 

Soții Maxer își doresc să-și amintească de Crăciun și de toate tradițiile pe care le făceau în copilărie. Cei doi profită din plin de momentele petrecute împreună și se pregătesc intens pentru sărbătorile de Crăciun.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest