Deea Maxer, provocată să gătească verde: ce a pregătit vedeta! „Așa ar trebui să mănânc mereu, mai crud, colorat!”

 

Mămica de pitici cu lipici a trebuit să schimbe meniul și să gătească super-sănătos. Dinu Maxer i-a fost alături și a susținut-o. Ce a ieșit?!

 

Deea Maxer a fost provocată să modifice meniul familiei. Deschisă schimbărilor aceasta a acceptat să gătească și să mănânce verde. Dinu i-a fost alături pe parcursul provocării, încurajându-și soția în tot ceea ce a făcut. Vedeta, deși s-a străduit să producă o mâncare pe cât de sănătoasă pe atât de gustoasă, a recunoscut în cele din urmă că rezultatul nu s-a ridicat la nivelul pretențiilor ei. Astfel încât, mâncarea verde nu a avut gustul dorit de frumoasa brunetă.

 

„Așa ar trebui să mănânc mai mereu. Mai crud, colorat. Shake-ul ăsta e detoxifiant și conține vitamina C și zinc. Sucul acela eu l-am mai băut și l-am mai făcut, dar în diferite combinații, nu neaparat cu Apio și alte verdețuri de genul ăsta. Nu sunt tocmai pe gustul meu, mie îmi place să mănânc mâncare gustoasă, gătită, nu verzituri”, a recunoscut Deea Maxer, în cadrul emisiunii Mămici de pitici cu lipici.

 

Cu cruditățile, deea Maxer a reușit să gătească o supă și să prepare un shake. Vedeta a fost preocupată ca toate preparatele întinse pe masă să fie verzi. Galant, Dinu a apreciat-o pentru ceea ce a făcut, însă Deea este de părere că rezultatul nu a fost tocmai gustos. Dinu a fost alături de partenera lui și în această provocare. El a ajutat-o pe Deea și a așteptat cu nerăbdare să guste din cele preparate. Cei doi au petrecut timp prețios împreună și au fost deschiși acestei schimbări.

 

„Nu am fost niciodată vreo slabă. Întotdeauna am kilograme în plus și se discută pe tema asta. Rezultatul nu a fost unul tocmai gustos, dar e sănătos. Azi mâncăm verde”, a spus vedeta.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest