Deea și Dinu Maxer au plecat într-o nouă vacanță: ”E bine să îmbini utilul cu plăcutul!”

 

Vara nu a ajuns nici măcar la mijloc, iar soții Maxer au ajuns la cea de-a treia excursie peste granițele țării.

 

În cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, Deea și Dinu Maxer s-au filmat în Turcia, acolo unde petrec cea de-a treia vacanță din această vară. Cei doi au început perioada estivală cu ieșirea din Serbia, a urmat escapada din Grecia, iar acum au ajuns în stațiunea Marmaris.

 

La fel ca în Serbia, cei doi au reușit să scape de copii și să aibă astfel timp prețios doar pentru ei. Pe cei mici i-au lăsat în țară cu bunicii și unchii, iar ei au profitat de ocazie pentru a mai petrece câteva momente de neuitat în doi.Deea Maxer a spus că această ieșire din Turcia nu are în vedere doar relaxarea, ci și munca. Soții Maxer îmbină astfel utilul cu plăcutul, iar după perioada de pandemie, în care călătoriile erau restricționate, acum cei doi par să recupereze în viteză timpul pierdut.

 

Copiii sunt în siguranță. Maisa, cu mama. Andreas, cu fratele meu și cu cumnata, petrece la ziua verișorului său. (...) iar noi în Marmaris. Am cam văzut toată Turcia, dar în Marmaris nu ajunsesem, așa că uneori e bine să îmbini plăcutul cu utilul, munca cu vacanța. (...) Sunt o norocoasă anul acesta, dintr-o vacanță în cealaltă. Dacă în Grecia am fost doar o zi, de data aceasta lipsim mai multe zile”, a spus Deea Maxer, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest