Deea și Dinu Maxer, în vacanță fără copii! „Altfel nu mai funcționăm!”

 

Cei doi și-au luat liber de la datoria de părinți pentru un weekend prelungit, oferindu-și timp de calitate unul altuia într-o excursie la Cazanele Dunării.

 

Pentru ca un cuplu cu copii să funcționeze bine este nevoie ca părinții să își ofere timp doar pentru ei. Așa au gândit și soții Maxer, care au decis să petreacă patru nopți departe de cei mici și de grijile cotidiene, să-și acorde unul altuia întreaga atenție. Firesc, nu e un lucru ușor, așa că în multe momente gândul le-a zburat la cei mici, de acasă.

 

Deea și Dinu Maxer au considerat că o vacanță în doi la Orșova, la Cazanele Dunării, nu poate aduce decât beneficii relației de cuplu. În cadrul emisiunii Mămici cu pitici cu lipici, cei doi s-au urcat în autocar, lăsând inclusiv mașina personală de-o parte, pentru a se simți în totalitate în vacanță. Au fost cu barca pe Dunăre, au vizitat monumente din zonă, dar inevitabil s-au gândit și la cei mici. Cum erau foarte aproape de granița cu Serbia, Deea s-a interesat de roaming. Ea era îngrijorată că poate nu îi poate suna, dar și dacă vorbește cu ei pe video, poate plânge cea mică.

 

„Auzi iubire, dar noi am activat roaming-ul ca să putem să-i sunăm pe copii!? Vreau să-i sunăm pe video, să vedem ce fac. Cu toate că e riscant asta cu sunatul pe video, că s-ar putea Maysa să plângă că vrea la noi”, i-a spus vedeta soțului ei.

 

Dinu Maxer a căutt s-o liniștească. În vreme ce Deea a mărturisit că și părinții mai au nevoie de momente împreună și de relaxare. „Andreas nu avea momentele astea, stătea cu oricine, dar Maysa este mult mai dependentă de noi. Lasă, să se obișnuiască, că mami cu tati mai au și ei nevoie de timp de respiro, că altfel nu mai funcționăm”, a adăugat ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest