Deea și Dinu Maxer, o nouă vacanță fără cei mici! Unde au fost cei doi: ”A fost foarte ciudat cu fusul orar”

 

Cei doi îndrăgostiți o țin dintr-o vacanță în alta! Din nou, Andreas și Maysa au rămas în grija bunicilor.

 

La emisiunea Mămici de pitici cu lipici, Deea și Dinu Maxer au prezentat imagini din ultima vacanță în care au fost împreună. A fost o excursie exotică, tocmai în îndepărtata Americă! Cei doi au fost la Miami, unde au avut ocazia să vadă locuri unice, dar totodată o lume foarte diferită de cea cu care sunt obișnuiți în România. Deea Maxer a recunoscut că i-a fost destul de greu fără cei mici alături, dar a ținut legătura cu ei prin video-call-uri. Andreas și Maysa au rămas acasă, în grija bunicilor.

 

„A fost foarte ciudat cu fusul orar, pentru că trebuia să ne organizăm în așa fel încât să avem internet, să ne sunăm pe apel video cu copiii, când ei erau seara, acasă, pentru că Maysa a fost la grădiniță, Andreas la after-school și în perioada în care erau acasă, după ora 18 a României, la noi cumva era dimineață și ori eram în timpul conferințelor, ori nu aveam internet, dar am avut câteva videouri de acest gen cu ei și ne-am bucurat. Tare frumos a fost momentul în care am luat prânzul în port, în Miami. (...) E foarte greu atunci când ești plecat cu muncă, să nu ai copiii cu tine”, a mărturisit Deea Maxer, la Mămici de pitici cu lipici.

 

A fost cea de-a patra vacanță din această vară pentru Deea și Dinu Maxer, toate fără copii alături. Cei doi au fost în Serbia, Grecia și Turcia, iar de această data au trecut Oceanul, până în Statele Unite ale Americii, unde au îmbinat utilul cu plăcutul. Deea și Dinu Maxer se bucură de multe vacanțe împreună, în ultima vreme. Chiar dacă au parte și de distracție, soții Maxer sunt tot timpul cu gândul la copiii lor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest